If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това няма ли да му попречи при положение че по книжка дават 95
за съжаление в БГ никой 95 май не е 95, а кой знае дали имат и 90-92 октана
реално със 100 ти вероятно си караш с около 95 октанов.... абе кофти са горивата за съжаление и това дава отражение..
спокойно то за всички е еднакво.... аз като сложа 95 на някоя различна от ЕкоЕлда и ми играят оборотите на празех ход....сложа ли ЕкоЕлда спира.......явно има нещо иначе 100 ЕкоЕлда карам
затова значи са ми играли оборотите Като започнаха да играят от 200 до 1000 оборота вече започнах да си набивам атаки, че нещо съм направила на колата.. Гадове
затова значи са ми играли оборотите Като започнаха да играят от 200 до 1000 оборота вече започнах да си набивам атаки, че нещо съм направила на колата.. Гадове
възможно е разбира се да има и други причини понякога, но много често е от бензина. При мене е много силно изразено особено веднага след палене...играят иска да угасне колата........ Но щом почнах да зареждам само ЕкоЕлда и вече го няма тва с оборотите... абе веселби кво да ти кажа
Считай после как се отразявз това на вървене и разход.
Явно има коли които са по-чуствителни към горива и други които не са...
жалко, че живеем в такава "таркълджийска" държава вече мнооого ще внимавам от къде ще зареждам.Аз за първи път чувам за ЕкоЕлда между другото- даже не знам къде има във Варна - ще поразпитам..а за оборотите...имаше и друга причина.. бяха забравили да закачат един датчик..ама както и да е...почнах да свиквам с такива "дребни" неща ...
Във Варна като минавам зареждам на едно ЕкоЕлда, което е преди ОМВ на пътя от Златните към Варна след май Пикадили център някъв се слиза на дясно.....се едно към Бъргас си вървиш...и съвсем скоро след това са 2-те бензиностанции...
Малко преди едно триъгълно крастовище....абе централния път си е...
ами това, за което ми говориш (бензиностанциите) се падат под стадион юрий гагарин - for your info- отдолу(като погледнеш наляво) се пада квартал чайка
Ти като заминаваш за Бургас от Златните от там ли минаваш??
ами това, за което ми говориш (бензиностанциите) се падат под стадион юрий гагарин - for your info- отдолу(като погледнеш наляво) се пада квартал чайка
Ти като заминаваш за Бургас от Златните от там ли минаваш??
Е как... без гюрук винаги се минава през най-видимия и обиколен маршрут хехеххе
Comment